fredag 28 februari 2014

10. Nya ekon på paranoia-radarn

Idag är det fredagen den 28 februari 2014 och 28 år efter mordet på Olof Palme, som dödades 59 år gammal på årets 59:e dag. I mitt första blogginlägg skrev jag:
Tjugofem år tidigare hade jag upptäckt något som jag trodde var en kod i ett sammanhang som rörde mordet på Olof Palme. Jag hade redan då lyckats avkoda betydelsen 'död, fredag', men ett ord, 'chantal', hittade jag ingen tydlig mening i. Nu hade vi skaffat mobilt internet och jag började googla på 'chantal' under regniga dagar men hittade absolut ingenting.
Plötsligt såg jag mönstret '**antal'. Kunde det ha med tal att göra? Jag satte a=1, b=2 etc och fick genom att summera bokstävernas värden chantal=59. Jag hade för mig att Palme dog 59 år gammal, vilket bekräftades av wikipedia. Ch-antal! 'Ch' uttalas 'see age' på engelska! Men ett annat ord i koden, 'charon', innehöll också 'ch' och faktiskt, samma beräkning gav charon=59.Jag har retat upp de ”nationella” på Flashback och har haft mina aningar om någon sorts aktion från deras sida. De kan inte tåla att deras usla argumentation genomskådas eller att deras verkliga ansikte blir synligt.

Idag när jag kom ut från ICA såg jag två personer som jag reagerade tydligt på. De verkade avslappnade men malplacerade. Den ena var skinhead och tittade åt ett annat håll, men just som jag passerade möttes våra ögon och jag såg att han stått och väntat på mig. De kan sin sak men gick inte under min radar, vilket kanske inte heller var meningen?